EKOLOŠKI ŽIVOT



EKOLOŠKI ŽIVOT


Podržati Ekološki život znači podržati kulturnu revoluciju
koja se dešava u celom svetu i zasniva se na ekološkom životu i održivosti.
Eco centar Srbije Udruženja GAZO WATER nudi saradnju svima koji teže boljoj budućnosti u kojoj će život biti dobro I zdravo življenje, kao i onima koji žele da prihvate izazov transformacije postojećih načina I zabluda življenja, sa pozitivnim uticajem na životnu sredinu.
Naše udruženje otvoreno je za sve – za one koji se već bave
zdravim načinom življenja, kao i za sve koji su zainteresovani za ovu oblast.

Naši članovi mogu biti obrazovne institucije, državne organizacije, profesionalna udruženja, građevinske kompanije, finansijske ustanove, proizvođači opreme, investitori, itd. Takođe, mogu nam se pridružiti i zainteresovani pojedinci različitih profesionalnih orijentacija; svi oni koji žele da podrže ili neposredno da doprinesu ciljevima udruženja.
Svi članovi Saveta ydravog života Srbije obezbediće sebi ulogu autoriteta na tržištu održive ekonomije. Ovaj autoritet biće potvrđen i dozvolom za korišćenje logoa Saveta kao simbola visokog kvaliteta pruženih usluga i proizvoda.

Ako svoje ideje, poslovanje i budućnost vidite u okviru zelenog života u Srbiji, pridružite nam se. Udruženi možemo lakše i efikasnije postići zajedničke ciljeve.

Ako želite da nam se pridružite razmenite mišljenja javite nam se, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku. Tu smo za Vas za sva Vaša dodatna pitanja i nedoumice, pišite nam na ecocentar@gmail.com  

ecocentar                                       GAZO WATER                                      ecogavra


Коментари

Популарни постови са овог блога

KRUŠKA OSKORUŠA

Jerinin grad - Mučanj - Katići

Crkva svetog Ilije na Gradini, Arilje, Prilike, Ivanjica