Ekološki seks:

Ekološki seks:

Čuva okolinu i pali divlje strasti u vama

Ekološki obrazovani to rade u mraku da ne troše struju, zajedničkim tuširanjem štede vodu, a valjaju se isključivo po ekološki uzgajenoj travi.

  
Iako seksolozi katkad savjetuju da vodite ljubav s upaljenim svjetlima, ekolozi kažu da treba biti pomalo staromodan i prije seksa ugasiti svjetlo. Tako ćete smanjiti potrošnju struje, a ako baš želite videti što radite, sexsajte  se na dnevnom svetlu.



ZAJEDNIČKO KUPANJE ŠTEDI VODU 
Spašavanju okoline  možete doprineti i zajedničkim kupanjem ili, još bolje, tuširanjem. Potrošit ćete manje vode, a ako zamagljena kupaonica u vama potakne divlje strasti,možete nastaviti u spavaćoj sobi. Naravno, ne zaboravite zatvoriti vodu.

 IGRAJTE SE BEZ PLASTIKE 
Plastične seksi igračke izbjegavajte - one su krcate različitim štetnim Hemikalijama koje izazivaju hormonalne poremećaje. Radije birajte one izrađene od stakla, metala, silikona ili gume.
Veliki zagađivači su i vibratori jer za sobom ostavljaju gomile potrošenih baterija. Tome možete doskočiti tako da koristite baterije koje se mogu ponovno napuniti.

ČUVAJTE SEKSI RUBLJE 
Birajte kvalitet pre svega. Bez obzira je li riječ o rublju ili seksi igrački, kvalitetne stvari duže traju, zato manje zagađuju, a i pružaju vam intenzivnije uživanje.
Koristite li kondome, pazite što s njima radite. Oni nisu biorazgradivi stoga ih ne bacajte u prirodu.

 VALJAJTE SE PO EKO-TRAVNJAKU
Čeznete li za toplim danima kako biste strasti mogli izmenjivati u vrtu, već sad iz njega izbacite sva umjetna gnojiva i pesticide. Smanjit ćete zagađenje i izbjeći neugodne iritacije

ZAJAŠITE BICIKL

Pustite automobil da se odmori - hodanje ili vožnja bicikla poboljšava cirkulaciju, osobito onu u “ključnim” dijelovima tijela te potiče seksualnu želju.

ecogavra

Коментари

Популарни постови са овог блога

KRUŠKA OSKORUŠA

Jerinin grad - Mučanj - Katići

Crkva svetog Ilije na Gradini, Arilje, Prilike, Ivanjica