LJUBAV U PRIRODI

LJUBAV U PRIRODI

Ljubav je najlepša stvar na svetu, a kada strasti uzavru mnogi i ne biraju mesto gde će se poljubiti, zagrliti  i voditi ljubav
Dok drugari roštiljaju, a drugarice rade na svom tenu, odvojite ga malo od društva, zapravo dalje od svega, i upriličite mu seksualnu avanturu kakvu nije ni sanjao…


 Topli dani koji pružaju mnogo mogućnosti za uživanje u prirodi. Šetajte, pecite roštilj... a možete i da se "volite". Automobil nas odlično može zaštititi od iznenadnih prolećnih pljuskova. Dok se vraćate sa izleta, na primer, umesto da idete pravo kući skrenite malo s puta... Šumska staza, proplanak ili livada idealna su mesta da se vi i partner posvetite jedno drugome. Obratite pažnju na rekreativce, ljude koji šetaju pse... Izaberite mesto koje garantuje potpunu intimu.
I meka trava je nekada bolja nego kućna postelja, ali morate imati na umu da su krpelji u ovo doba godine naročito aktivni. I tu je prekrivač poželjan.
 Ne propusitie priliku za seks kraj obale reke ili jezera, dakle mesta ima mnogo treba mudro odabrati kako ne biste narušili ni tuđu ni svoju privatnost.
A da u prirodu poneste šator? U tom slučaju nije bitno da li se radi o sunčanom danu ili zalasku sunca, o popularnom izletištu ili napuštenom šumarku, jer vi imate svoje "skrovište". Mada, ni u tom slučaju ne smete biti glasni, bez obzira na to da li se radi o uzdasima ili kikotanju, jer ćete tako rizikovati da vas "provale".
Na pomen “seksa u prirodi” obično se setimo nespretnih parova koje su uhvatili u ovoj akciji i njihovih zbunjenih porodica koje bukvalno propadaju u zemlju od blama.
Naučiti da vodite ljubav na javnom mestu ili, u ovom slučaju, na otvorenom tako da niko ne primeti šta radite prava je umetnost.   Ništa vam neće toliko podići adrenalin! Zato se uhvatite u koštac i sa ovim izazovom, jer verujte nam da ne postoji ništa uzbudljivije od seksa pod vedrim nebom!

ECO GAVRA


Коментари

Популарни постови са овог блога

KRUŠKA OSKORUŠA

Jerinin grad - Mučanj - Katići

Crkva svetog Ilije na Gradini, Arilje, Prilike, Ivanjica