IZUBITE 4 KG I 16 CM STRUKA U SAMO 4 DANA!

IZUBITE 4 KG I 16 CM STRUKA U SAMO 4 DANA!

NE KONZUMIRATI OVU MEŠAVINU VIŠE OD 4 DANA:
Većina nas se bori sa viškom kilograma. Ako ste i vi jedni od njih trebate znati da je ključ uspeha u zdravim prehrambenim navikama i redovnoj fizičkoj aktivnosti.
Pored toga ako koristite ovaj napitak rezultati će biti nevjerovatno brzi i odlični, a najbolje od svega što za pripremu trebate samo nekoliko jednostavnih sastojaka.
Potrebni sastojci:
·         8 čaša vode
·         1 mala kašika naribanog korena đumbira
·         1 krastavac, oguljen i izrezan na kriške
·         1 limun, izrezan na kriške
·         12 listova nane i jedna mala kašika sušene nane
Priprema i način konzumiranja:
Priprema je vrlo jednostavna, potrebno je samo da ove satojke stavite u blender. Dobijenu smesu stavite u frižider preko noći i sutradan počnite konzumirati. Pijte 4-5 čaša ovog napitka dnevno, a najbolje je prvu čašu popiti ujutru pre doručka, tj. na prazan stomak.
Ako želite da smršate ne morate da SMANJUJETE obroke! Evo kako da jedete isto, a smanjite unos kalorija…
Kako biste sprečili razne bolesti i ozdravili, bitno je da se zdravo hranite i održavate normalnu kilažu. Gojazne osobe imaju veću šansu da dobiju srčani, moždani udar, dijabetes i ostale probleme. To vam ne treba, radi toga loše navike zamenite zdravim.
Radije se zdravo hranite i budite fizički aktivni. Bez toga ne možete smršati niti biti zdravi. Znate li da unosom dosta soli i masti začepljavate krvne sudove i možete dobiti udar. Radi toga, smanjite njihov unos i hranite se zdravo.
Ovdje ću vam dati neke savete u vezi mršavljenja.
v  Nećete smršati ako se izgladnjujete ili preskačete obroke (pogotovo doručak koji je najbitniji obrok). Time samo stvarate suprotan efekat i još možete dobiti dijabetes. Stoga, ne preskačite doručak i jedite redovno, ali pomalo. Nećete ni smršati, ako kupujete i konzumirate razne preparate koju su inače štetni, a reklamiraju se. Ne padajte na reklame. Nećete smršati, ako se ne potrudite.
v  Za užinu umesto slatkiša pojedite bananu, a banana je hranljiva, bogata vlaknima i ima 4 puta manje kalorija od kolača.
v  Jedite u većim količinama svež kupus, papriku, paradajz. Imaju malo kalorija, a bogati su vitaminima. Svježa zelena paprika ima 3 puta više C vitamina od limuna. Paradajz je veoma zdrav i dobar za srce.
v  Jedite i kupus jer osim što podstiče mršanje, ubija ćelije raka.
v  Isto je i sa kokosovim uljem, najzdravije je ulje i nema kalorija. Ubija ćelije raka i sprječava Alzhemierovu bolest. 

Коментари

Популарни постови са овог блога

KRUŠKA OSKORUŠA

Jerinin grad - Mučanj - Katići

Crkva svetog Ilije na Gradini, Arilje, Prilike, Ivanjica