KAMPUJ SA NAMA!

KAMPUJ SA NAMA!
VAŠ GW Tim


GAZO WATER je udruženje koje svim istomišljenicima želi pružiti priliku da svoje slobodno vrijeme provedu van gradske gužve, na određenim kampovima, šetnjama u prirodi, pohodima na planine i svim onim akcijama koje imaju za cilj upoznavanje prirodnih ljepota naše zemlje.

Budući da je Srbija poznata po mnogim prirodnim atrakcijama i netaknutoj prirodi, želimo  osobama svih uzrasta omogućiti da kroz naše aktivnosti rekreativno budu deo tih druženja ali i da razvijaju svest o zaštiti prirodnih bogatstava i da skupa radimo na stvaranju culture boravka u prirodi.

Naši kampovi će biti i edukativnog karaktera, gdje će učesnici moći da razvijaju raznorazne veštine od kretanja kroz prirodu, boravka u njoj, odabira pogodnog mjesta za šator do raznih veština vezanih za aktivizam mladih, ali i da učestvuju u mnogobrojnim sportskim aktivnostima koje bi trebale doprineti većoj osveštenosti ljudi o značaju rekreacije i sporta.



Budući da su mnoge ekološke i omladinske organizacije kao i planinarska društva prepoznaju značaj našeg rada, neke od naših aktivnosti će se sprovodi u saradnji sa njima.
Više o samom kampu i izletu možete pogledati na     http://gwkamp.mojsajt.rs/kamptre%C4%87edoba45
Ovom prilikom bismo najavili još jedan zanimljiv kamp ovog ljeta na kojem učešće mogu uzeti budući članovi Udruženja GAZO WATER. U pitanju su GW Kampovi za sve generacije Učesnici ovog kampa će imati priliku da prisustvuju mnogim sportskim i kreativnim aktivnostima, ali i da kroz izlete upoznaju divne predele naše zemlje.
Možete nam pisati i na email: ecocentar@gmail.com I ecogavra@gmail.com  
Pridruži nam se, upoznaj prirodu oko sebe, uživaj u njoj, druži se, KAMPUJ S NAMA!



Коментари

Популарни постови са овог блога

KRUŠKA OSKORUŠA

Jerinin grad - Mučanj - Katići

Crkva svetog Ilije na Gradini, Arilje, Prilike, Ivanjica